Η ΚΑΘ στην 83η ΔΕΘ

Δελτίο Τύπου

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ.

Οι τρεις στρατηγικοί άξονες ανάπτυξης της ΚΑΘ ΑΕ, ο εκσυγχρονισμός και η αναμόρφωση των εγκαταστάσεων της αγοράς, η διάσωση της τροφής που χάνεται και η δημιουργία ενός νέου Κέντρου Agrologistics, ήταν για ακόμα μία χρονιά διακριτοί, με ξεχωριστό ενδιαφέρον ο καθένας.

Αναμφισβήτητα όμως η μακέτα της Νέας αγοράς, φανερώνοντας το ώριμο στάδιο στο οποίο βρίσκεται το έργο, αποτέλεσε πόλο έλξης και συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών. Οι αναμορφωμένες εγκαταστάσεις, οι προσθήκες και οι αλλαγές παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Κεντρικής Αγοράς Χαμπίδη Δημήτρη. Πολυάριθμοι επισκέπτες, επαγγελματίες του χώρου της διατροφικής αλυσίδας, κοινωνικοί φορείς, αρμόδια υπουργεία, κορυφαία στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, ακόμα και ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σημαντικό αυτό έργο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περίπτερο της ΚΑΘ στην 83η ΔΕΘ

Η διοίκηση της κεντρικής αγοράς απόσπασε συγχαρητήρια για το έργο της από όλα τα αρμόδια υπουργεία, ενώ δήλωσαν αρωγοί των προσπαθειών και δεσμεύτηκαν για την επιτυχή έκβαση του έργου.

Ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης πιέζει για την άμεση έναρξη των έργων

Ο Γεν. Γραμματέας Εμπορίου Δημήτρης Αυλωνίτης γνωρίζει ήδη αναλυτικά τα επικείμενα έργα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΘ με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Χαράλαμπο Κασίμη, τον υφυπουργό εξωτερικής πολιτικής Μάρκο Μπόλαρη και τον Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής Σύριζα Πάνο σκουρλέτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΘ ΑΕ Παπαδόπουλος Θόδωρος με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση

Το σχέδιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμάτων παρουσιάζεται εκτενώς στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο

 

Αλλάξτε κωδικό