ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΤΙΜΩΝ ΗΜΕΡΑΣ , ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ-ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Α.Θ. Α.Ε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Α.Θ. Α.Ε


Κ.Α.Θ. Α.Ε

Χρήσιμα

Καταστήματα

Μισθώσεις


sekath EET
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ                     СЪОЪЩЕНИЕ 15/05/2018 - 13/09/2018


Η Κ.Α.Θ. Α.Ε. στην Διεθνή Έκθεση FRESKON 2018
Η Κ.Α.Θ. Α.Ε. συμμετείχε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στην Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.(περισσότερα)
Η Κ.Α.Θ. Α.Ε. στη Διεθνή Διάσκεψη στη Βαρκελώνη 2018 (WUWM)
Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην Διεθνή Διάσκεψη της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίου (WUWM) που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη, 16-18 Απριλίου.(περισσότερα)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την Πέμπτη 8 Μάρτιου 2018 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΚΑΘ Α.Ε.) η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο «Supporting Social Enterprises in combating poverty and social exclusion» και ακρωνύμιο: «SOCIAL PLATE»... (περισσότερα)


Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου 2 Μαρτίου 2018 
Κοινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την υπογραφή της Προγραμματικής
Σύμβασης για το έργο...(περισσότερα)


Απολογισμός δράσης Save the food #1
Η πρώτη, πιλοτική, οργανωμένη δράση για την διάσωση της τροφής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 29/12. ΔΡΑΣΗ : "SAVE THE FOOD"
Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης καινοτομεί και προχωράει στην 1η οργανωμένη δράση διάσωσης τροφής από ανακτημένα αγροδιατροφικά προϊόντα των εμπόρων της. (περισσότερα)


Συνάντηση στης ΥΜΑΘ Μ. Κόλλια - Τσαρουχά με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΘ ΑΕ (περισσότερα)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος στην Κ.Α.Θ. Α.Ε.

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος επισκέφθηκε την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης.Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Αγοράς, κ. Χαμπίδη Δημήτρη ... (περισσότερα)
 

Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Παπαδημητρίου Δ. στην Κ.Α.Θ. Α.Ε.Στήριξη στη στρατηγική αναβάθμιση των Κεντρικών Αγορών από τον Υπουργό Οικονομίας&Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου, ο οποίος επισκέφθηκε την Κ.Α.Θ. Α.Ε. εκφράζοντας ικανοποίηση για τη συνεργασία, το έργο και τον σχεδιασμό της. Το έμπρακτο ενδιαφέρον του ... (περισσότερα)


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ Κ.Α.Θ. Α.Ε.

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (Κ.Α.Θ. Α.Ε.) είναι ανώνυμη εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Έχει ως σκοπό την επωφελέστερη για την παραγωγή και την κατανάλωση, διακίνηση-εμπορία οπωροκηπευτικών και κρέατος με διασφάλιση της ποιότητας και υγιεινής κατάστασης των διακινούμενων προϊόντων. Λειτουργεί με βάση τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας, χωρίς να μεταβάλλεται ο χαρακτήρας της ως εταιρεία που ασκεί δραστηριότητα κοινής ωφέλειας. Διαμορφώνει στους χώρους της ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις άσκησης του χονδρεμπορίου οπωροκηπευτικών και κρέατος και διασφαλίζει τη λειτουργία της ελεύθερης αγοράς και του υγιούς ανταγωνισμού, προς όφελος τόσο του παραγωγού όσο και του τελικού καταναλωτή.

Στους χώρους της ΚΑΘ διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τόσο όσον αφορά την υγιεινή, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, όσο και τη νομιμότητα λειτουργίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός αυτής.Νέα & Ανακοινώσεις

Δελτία τιμών - Ποσότητες πωλήσεων

Έρευνες Αγοράς

Διαγωνισμοί

ΔΙΑΥΓΕΙΑ WUWM